5 abr 2015

Tallers de cultura clàssica i música

El darrer dia de classe els departaments de llatí, cultura clàssica, música  i valencià del nostre institut i els departaments de llatí i  valencià de l'IES Botànic Cavanilles amb la col·laboració de l'associació Ludere et discere van organitzar uns tallers didàctics de mitologia, mosaic romà, ceràmica grega, escriptura antiga, indumentària  i la creació d'un monocordi. Les dues hores que va durar l'activitat van ser molt positives. 
Volem agrair la col·laboració del nostre alumnat en especial al alumnat del PDC de 3r que va ajudar en tot moment al responsable del taller de mitologia, a les alumnes de 2n de batxillerat de llatí Sofia Estrems i Mª José Franco que es van preparar a fons i van ser les responsables absolutes del taller de mosaic romà i a l'alumnat de 1r de batxillerat de llatí perquè es van responsabilitzar del taller d'indumentària i a més van col·laborar en tot el que va ser necessari.
Gràcies també  a tot el professorat que va recolzar l'activitat i a l'equip directiu que en tot moment va col·laborar en tot el que se li va demanar perquè sense ajuda de tots  no haguera pogut realitzar-se.
ACÍ pots veure totes les fotos.

No hay comentarios: